Blog

Ochtend routine | Februari

Daar zijn we weer! Zoals jullie weten heb ik deze week stage, het leek me dus een perfect moment om een blog te schrijven aangezien ik toch niet vee hier hoef te doen. Zoals de titel het al zegt, een ochtend routine van het moment dat ik op sta tot dat ik op school of stage ben !

Kelly's ochtend routine:

6:00- Mijn wekker gaat mweh, tijd om op te staan. Normaal swipe ik mijn wekker nu uit, en ga ik even voor 10 minuutjes op mijn telefoon het social media checken. Lekker nog even van mijn warm bedje genieten.

6:15- Echt tijd om uit bed te komen! Met veel moeite kom ik nu mijn bed uit. Ik doe mijn rol-luik omhoog en klik de lamp aan (want het is rond deze tijd nog pikke donkerbuiten). Ik maak mijn bed op en doe mijn kussens erop en in de witer draai ik de verwarming aan.

6:30- Om een of andere manier moet ik altijd plassen s'morgens. Dit ga ik dus eerst doen en dan was ik mijn gezicht met zeep en poets ik mijn tanden met oral-b white now. Ik heb altijd een droge huid dus ik heb altijd creme op. De cremé die ik op dit moment gebruik is Venus en die heb ik geocht bij de douglas.

6:45- Kleren uitzoeken. Altijd een groot probleem! Ik sta altijd minstens een half uur voor mijn kleren kast om te kijken wat ik aan ga doen.. Ben ik de enige die dit doet? Ik trek 10 verschilende outfits aan en op het laatst word het toch de outfit die ik altijd aan heb!

7:15- Na een half uur heb ik eindelijk mijn kleren voor de dag uitgezocht en me aan getrokken. Als ik iets van puistjes heb verberg ik dit meestal met concealer. Dit is ook de enige make-up die ik op doe op een doorde weekse dag. Hierna krul ik mijn wimper met de wimperkruller. Ik bijna nooit mascara op omdat ik al erg lange wimpers van mezelf heb. Mijn haren heb ik het liefste in een vlecht. Behalve als ik ze heb gestyld dan heb ik ze los of in een staart.

7:30- Nu dat het stage week is ben ik al vaak te laat. Ik maak mezelf snel een lunch voor meetenemen en pak mijn tas en stop er mijn spullen in. Omdat ik wel moet eten s'morgens pak ik iets makkelijks, wa toevallig vandaag een donut was met een flesje water.

 Als ik gewoon school heb, heb ik nog een uur. Dan kan ik een rustig ontbijtje etenen kijk ik even op mijn laptop voor mails die ik heb gekregen. Ook kijk ik vaak s'morgens het nieuws, ik moet natuurlijk wel op de hoogte blijven van alles !

7:45- Ik ben nu op mijn stage, deze blog beginnen te schrijven en een beetje helpen met de kleine dingen. En lekker onbeperkt capuchino drinken! hmmmmm... heerlijk!

Iedereen nog een fijne dag!

Hoelaat gaat jullie wekker op een door-de-weekse shooldag?

liefs,

Lees meer

Catrice cosmetics nagelak | #1

Poehhh! Het is weer maandag.. but don't worry, Ik heb weer een nieuwe leuke blog voor jullie! Ik kom net thuis van mijn snuffelstage. Ik heb tot en met donderdag namelijk stage'week' op kantoor bij mijn tante.

Heel toevallig liep ik gister de kruidvat binnen, gewoon even rondsnuffelen. Toen zag ik het bordje Catrice staan en toen schoot me het te binnen! Ik was laatst een blog aan het bekijken en toen hebben ze me voor gesteld aan een super mooie kleur A Galon Of Melon, Die moest ik hebben! Nou heel toevallig was er nog wel een kleurtje dat me aan stond, Meet Me At Coral Island.

Ze dekken super goed, maar ik heb standaard altijd 2 laagjes nagelak op. Ze blijven beide lang zitten (ongeveer 3 dagen ZONDER beschadigingen). Het droogt helaas niet zo heel snel, ongeveer in 15 minuutjes is hij droog. Maar wie mooi wilt zijn moet pijnleiden (en in dit geval geduld hebben). En de kleur A Galon Of Melon laat je ook nog eens super bruin lijken. Een win - win situatie dus! Een zekere aanrader voor de zomer en zon liefhebbers.

-

20 Meet Me At Coral Island

            82 a Gallon Of Melon

Allebei de kttingen op de foto zijn van de Primark, Ik hoop dat ik jullie twee super leuke kleurtjes heb laten zien! Als jullie zelf nog suggesties hebben voor een nagelak kleurtje, een merk of iets wat ik zeker moet proberen, laat een reactie achter.


liefs,


 

Lees meer

how-to | haren snel laten groeien

hi allenmaal,

Ten eerste, super sorry dat er gisteren geen blog online kwam.. mijn dag was super druk, maar daarom heb ik vandaag voor jullie een extra grote blog; How-to: Haren snel laten groeien. Ik heb zelf lang haar tot ongeveer mijn buiknavel, en ik doe er dus ook alles aan om het zo te laten. Hier geef ik een paar tips waarvan ik heb gemerkt dat mijn haren mooi (en gezond) gingen groeien, in een snel tempo!

How to: Haren snel laten groeien.

  • Wassen:

De eerste tip, was je haar niet te vaak! Sommige meiden wassen hun haren elke dag mischien voelt dit wel frisser aan, maar het is zeker een don´t. Ik was mijn haren 2 tot 3 keer in de week (natuurlijk douche ik wel elke dag). Als je je haar te vaak wast, was je de olieën uit je haar en laten die olieën nou net goed zijn voor gezonde haar groei!

  • Water drinken.

Drink water! Drink minstens 5 glazen water per dag. Water is niet alleen gezond voor je haren, maar voor je hele lichaam. Door water te drinken hydrateert het je haar waardoor het gezonder en sterker word. En gezond haar groeit immers sneller!

  • Haren knippen.

Eerlijk is eerlijk, je haren gaan er niet sneller van groeien als je je haren knipt. Je haar groeit namelijk van boven uit de haarzakjes en niet van onder uit de puntjes. Maar waarom moet je dan toch minstens om de 2 maanden de puntjes knippen? Je haren gaan onder aan de punten splijten en dit gaat er naar een lange tijd onverzorgt uitzien, en verder splijten waardoor het lijkt dat de haren niet groeien. Als je om de 2 maanden je puntjes knipt (dit hoeft maar 2 centimeter te zijn) verkom je dat het verder gaat splijten. Want wie wilt er nou niet mooi verzorgt haar?

  • Haren los of vast?

Combineer het! Wanneer je je haren namelijk in een staart hebt voor een te langen tijd, breekt het de haren af of gaat het haar slijten, wat lijd tot dunner en kapot haar. Het tegenover gestelde, als je je haren te vaak los draagt slijt het tegen je rug wat weer lijdt tot dunnere puntjes of zelfs gespleten puntjes!

  • Liefde voor je haren.

Verzorg je haar met liefde! Wees goed voor je haren. Gebruik je nou heel vaak de krul- of de stijltang? Probeer dit zo min mogelijk. Warmte is namelijk heel slecht voor het haar, het breekt af, gaat splijten en word dunner! Kan je toch niet van die stijltang afblijven? Gebruik heat-protections. Je hebt ze in alle prijssoorten. Een echte musthave voor de dames! Ook de föhn is niet het beste voor ons haar, net zoals de krul- of de stijltang geeft de föhn warmte wat je haar ernstig beschadigd. Probeer je haar op natuurlijke wijze te laten drogen of zet je föhn op de koude stand.

  • Hoofhuid masseren.

Goed voor je haar en lekker! Je hoofdhuid masseren. Probeer je hoofdhuid elke dag te masseren. Door je hoofdhuid te masseren stimuleer je de bloedsomloop in de haarzakjes waardoor je haren sneller groeien. Dit proces doe ik zelf pas 2 á 3 maanden, of dit heeft geholpen bij mijn haar weet ik niet, maar het is het proberen waard!

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben gehad, bij mij heeft het zeker wel geholpen! Vragen zijn altijd welkom. Hebben jullie nog tips om haargroei te stimuleren?


Lees meer

Bonjour Friday | 20 random facts about me

Heerlijk! Het is weer vrijdag en dat betekend, bijna weekend! Nou was deze week niet zo heel verschrikkelijk voor mij want ik had lekker een weekje vakantie. Omdat ik deze blog net pas heb zou het wel leuk zijn om 20 random facts about me te doen. Zo kunnen jullie mij wat beter leren kennen.

20 random facts about me'

  1. i love dogs. Mijn eerste hond kreeg ik toen ik 8 was en hij heete King. Nu hebben wij (mijn familie en ik) er 3, Kayra, Chitzi en Lucky.
  2. Ik hou van stitch. Vroeger als klein kind zijnde keek ik altijd naar lilo & stitch. En ik wou stitch het liefste zelf hebben (nu nog steeds).
  3. Ik heb een melkalergie (die is in de loop der jaren gelukkig minder geworden). Als kind zijne mocht ik geen koeien melk drinken alleen geitenmelk en ook geen chocolade. Tegenwoordig ik eet gewoon chocolade maar ik moet opassen met de hoeveelheid en melk drinken.. doe ik eigelijk niet echt want ik houd er niet van hihi.
  4. Ik ben gek van soldaten en ik hou van het leger. Als klein kind zijnde wou ik altijd in het leger, dat is eigelijk altijd zo gebleven tot vorig jaar.. toen besefte ik dat ik echt géén conditie had.
  5. Ik ben dol op rozen. Als er iets is waar je mij blij van kunt maken is het toch wel bloemen! Met als voorkeur rozen.
  6. Ik ben gek op spaanse muziek! Ja.. spaanse ! Bijna mijn hele playlist bestaat uit spaanse muziek van zoal; Prince Royce, Romeo Santos, Nicky Jam. Mijn favoriete liedjes op dit moment zijn: El perdón - Nicky Jam & La Invitación - Pipe Bueno ft. Maluma.
  7. De zon is mijn grootste vriend. Ik hou van zonnen en ik kan tegen super hogen temperaturen. Ook word ik heel snel bruin (geluksvogel!)
  8. Mijn favoriete vakantie land is de Domenicaanse Republiek. Ik ben er al 4 keer geweest en ik hou van alles daar! De mensen, het eten, de cultuur, de stranden, de temperatuur etc.
  9. Ik ben lang. 1.75! Het liefste zou ik wat kleiner zijn, maar helaas het is niet anders.
  10. Mijn moeder is mijn beste vriendin.
  11. Ik ben een hele grote snoepkous. Voor een zakje snoep kan je me altijd wakker maken !
  12. Ik klieder altijd overal op, boeken, schriften. Ik kan redelijk tekenen, ik ben niet de beste!
  13. Ik laat altijd overal alles slingeren en dan weet ik nooit meer waar ik het heb neergelegt ( sleecchhtt!)
  14. Ik heb een kip (sjaakie) en tja ik woon gewoon in een rijtjeshuis! Sjaakie legt elke dag een ei, wat trouwens eetbaar is en echt handig.. Maar toch kopen we liever eieren bij de supermarkt, je weet het maar nooit!
  15. Ik heb lang haar, ongeveer tot aan mijn buiknavel.
  16. Diamonds are a girls best friend. Ik ben gek op sieraden, alleen draag ik ze vrij weinig. Het enige wat ik elke dag draag is mijn horloge.                                                                                            
  17. Ik draag geen tot bijna geen make-up. Alleen soms op feestjes en als het nodig is (puistjes verbergen!..)
  18. Ik haal bijna elke week wel een nieuw kledingstuk. Ik ben een grote fan van shoppen.
  19. Kaarsen vind je eigelijk bij ons in huis overal wel. In mijn kamer staan (even tellen..) 11 kaarsenhouders! Heerlijk die geur van een kaars.
  20. Ik ben gek op voetbal (ik zit er zelf niet op). Mijn favoriete voetballer is James Rodriguez en ooohhhh wat een lekkerding is het toch ook!

Ik hoop dat jullie iets meer over mij te weten zijn gekomen.

Vragen en suggesties voor blogs zijn altijd welkom! Wat is jullie favo voetballer?


Lees meer

blog

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht