Blog

Musthave Apps | 2015

hey allemaal,

Zo als ik in mijn vorige blog had beloofd zou ik nog een blog online zetten later in de middag. Dit is meer vroeg in de avond geworden want er is vanalles tussen gekomen, zo zit ik nu deze blog te schrijven op 2 matrassen op de grond... jaja jullie lezen het goed, ik zou vandaag eigenlijk een nieuw bed krijgen maar paste niet in de auto en nu moet ik wachten tot zondag  .. Maar goed, ik ben er nu weer voor een nieuwe blog : Musthave apps!

Nou heb ik het niet over de apps die iedereen al heeft zoals whatsapp, twitter, facebook en instagram enzo.. Maar over apps die ik dagelijks gebruik en super handig zijn!

musthave apps

  • NoteBook. Super handige app waar je eigelijk gewoon alles op kunt schrijven wat je binnen valt. Ik gebruik het dagelijks vooral om ideeënop te schrijven over blogs want ik heb niet altijd mijn notitieboekje bij de hand!..
  • Music MP3 tube. i LOVE MUSIC Ik ben gek op muziek luisteren en wil dus ook zo snel mogelijk de nieuwste muziek op mijn telefoon hebben. Met een klik op de knop... en ik heb het liedje gedownload op mijn telefoon, geen usb kabels voor mij! (een tip: voor je het liedje download luister he af, want er staan ook veel remixen op!!)

  • We heart it. In een woord, Ge-wel-dig! Ik hou van deze app. Ik besteed er zeker 2 uur van mijn dag aan. We heart it is een meer girly app met superrr leuke plaatjes! Uit deze app haal ik heel veel inspiratie en natuurlijk haal ik er ook super leuke plaatjes van af.

  • My Day. Ik ben er zelf ooo zoo slecht in... verjaardagen bij houden en dagen tellen! Gelukkig voor mij is deze app daar super handig in. My Day is een soort eventen kalender die de dagen, weken en maanden bijhoud voor je! Een zeer zekere musthve voor mij!

  • Youtube. Iederee kent het eigelijk wel, maar... het staat nog steeds niet vast op je telefoon! helaas. Ik bezoek youtube eigenlijk iedere dag want ik hou ervan om filmpjes tekijken, het liefst de hele dag door. Van beauty filmpjes tot room tours, alle inspiratie is welkom bij mij!

Lees meer

bloglovin

<a href="Follow'>https://www.bloglovin.com/blog/13690355/?claim=ussa6r2n6kf">Follow my blog with Bloglovin</a>

ik ben dus net wakker en een beetje aan het uitzoeken hoe blog lovin werkt. Nu heb ik er allenmaal nog niet zo'n vestand van, naar dat komt hopelijk nog wel. Later in de mddag komt er nog een blog online (een echte) en niet weer zo'n blog waar ik me op los babbel. Ik ga kijken of  mijn blog ondertussen al op blog lovin staat en dan ga ik maar eens een begin maken aan een nieuwe blog.

Als jullie tips hebben of mij uit kunnen leggen hoe blog lovin werkt, met heeeeel veel liefs lees ik het want wat hulp kan nooit kwaat :)

see u soon!

Lees meer

about me

Mijn naam is Kelly.

Ik ben geboren op 2 oktober 1999, ik ben 15 jaar.

school? Ik zit in het 3de leerjaar van vmbo-theoretisch ricting zorg-en welzijn en ik wil proberen door te stromen naar HAVO 4, mag dit niet lukken wil ik naar het mbo.

Wat wil je later? Ik wil later super graag kraamzus worden want ik ben een echt familiemens. En natuurlijk wil ik zo als iedereen wel, huisje boompje beestje. Een goede baan, een mooi huis en een gelukkige en gezonde famillie.

mijn gezin?: zoals ik al zei ben ik een familliemens. Hellaas zijn mijn ouders gescheiden toen ik 5 jaar was. Ik woon op dit moment door de weeks (van Maandag tot en met Vrijdag) bij mijn moeder, samen met mijn stiefvader, onze kat Tiko, onze twee vissen Jip en James en onze drie geweldige honden; Kayra, Lucky en Chitzi. Verder ga ik bijna elk weekend naar mijn vader, dat is meer een rust-huis want daar ben ik alleen met mijn vader en met zijn vriendin (ze zijn niet getrouwd). Ik ben niet enigs kind, ik heb namelijk nog 2 oudere broers, Regilyo (24 jaar) en Jimmy (27 jaar) die allebei op al het huis uit zijn en een zus Jessica (30 jaar), Mijn zus is al op hele jonge leeftijd het huis uit gegaan omdat ze een beperking heeft, ze is namelijk verstandelijk gehandicapt.

Mijn hobbies?: Mijn hobbies, hmmm... Het allerliefste shop ik, ik ben echt iemand die het liefste de hele dag naar kleren kijkt en aanpast en ik hou echt van de nieuwste mode checken. Ook ben ik erg creatief ik maak dus ook veel dingen zoals diy's en ik vind het suupppeerrr leuk om in de keuke bezig te zijn met vanalles (koken, bakken etc.) Ik weet niet echt of ik dit als hobby moet tellen maar ik hou van reizen! Binnen Nederland ofin het buitenland, het maakt niet uit maar ik vind het heerlijk! Mijn favoriete land isssss... De Domenicaance Republiek, ik ben er nu al 4 keer geweest maar wauww!Lees meer

Eerste blog!


Hey iedereen!

Ik ben super enthousiast over mijn eerste blog, ik moet er natuurlijk wel eerst een beetje in komen en probeer iedere week 2 blogs of meer erop te zetten. Ik probeer zo veel mogelijk dingen uit zoals, fashion, food, beauty, reviews, travel, diy's en noem het maar op!

Ik zou het ook geweldig vinden als je tips hebt of voorstellen van blogs want ik wil zo veel mogelijk proberen en zo veel mogelijk mensen inspireren en tips geven!

Lees meer

blog

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht