Musthave Apps | 2015

hey allemaal,

Zo als ik in mijn vorige blog had beloofd zou ik nog een blog online zetten later in de middag. Dit is meer vroeg in de avond geworden want er is vanalles tussen gekomen, zo zit ik nu deze blog te schrijven op 2 matrassen op de grond... jaja jullie lezen het goed, ik zou vandaag eigenlijk een nieuw bed krijgen maar paste niet in de auto en nu moet ik wachten tot zondag  .. Maar goed, ik ben er nu weer voor een nieuwe blog : Musthave apps!

Nou heb ik het niet over de apps die iedereen al heeft zoals whatsapp, twitter, facebook en instagram enzo.. Maar over apps die ik dagelijks gebruik en super handig zijn!

musthave apps

  • NoteBook. Super handige app waar je eigelijk gewoon alles op kunt schrijven wat je binnen valt. Ik gebruik het dagelijks vooral om ideeënop te schrijven over blogs want ik heb niet altijd mijn notitieboekje bij de hand!..
  • Music MP3 tube. i LOVE MUSIC Ik ben gek op muziek luisteren en wil dus ook zo snel mogelijk de nieuwste muziek op mijn telefoon hebben. Met een klik op de knop... en ik heb het liedje gedownload op mijn telefoon, geen usb kabels voor mij! (een tip: voor je het liedje download luister he af, want er staan ook veel remixen op!!)

  • We heart it. In een woord, Ge-wel-dig! Ik hou van deze app. Ik besteed er zeker 2 uur van mijn dag aan. We heart it is een meer girly app met superrr leuke plaatjes! Uit deze app haal ik heel veel inspiratie en natuurlijk haal ik er ook super leuke plaatjes van af.

  • My Day. Ik ben er zelf ooo zoo slecht in... verjaardagen bij houden en dagen tellen! Gelukkig voor mij is deze app daar super handig in. My Day is een soort eventen kalender die de dagen, weken en maanden bijhoud voor je! Een zeer zekere musthve voor mij!

  • Youtube. Iederee kent het eigelijk wel, maar... het staat nog steeds niet vast op je telefoon! helaas. Ik bezoek youtube eigenlijk iedere dag want ik hou ervan om filmpjes tekijken, het liefst de hele dag door. Van beauty filmpjes tot room tours, alle inspiratie is welkom bij mij!